Advies Op Maat

Wil jij het beste advies voor je project en zekerheid over welke tegels het best geschikt zijn voor je ruimte? Elk project en ruimte vraagt om maatwerk en daarom is het belangrijk om te kiezen voor de tegels die het meest geschikt zijn voor je project. Daarom kun je het best een expert inschakelen die je vakkundig advies geeft over welke tegels je kunt gebruiken en wat er nodig is om tot een perfect resultaat te komen!

Sinds 1958 de expert op het gebied van tegelzetten!

Brekelmans Tegelwerken is als meer dan 62 jaar lang de expert van Den Bosch en omgeving op het gebied van tegels. Al drie generaties lang weten we de verwachtingen van klanten te overtreffen en tegels met de grootst mogelijke zorg te verwerken. Door onze ervaring in meer dan 300 projecten weten we precies welke tegels bij welk project passen en adviseren we particulieren en bedrijven hoe tegels het best kunnen worden verwerkt. Zoek jij dus een ervaren vakman uit de regio voor jouw project? Dan is Brekelmans de ideale keuze voor jouw project!

Kies voor advies van een ervaren tegelzetter

Wanneer je tegels wilt laten plaatsen is het van groot belang dat dit met zorg en vakkundigheid gebeurd. Daarom is het belangrijk dat je advies inwint bij een ervaren tegelzetter. Door meer dan drie generaties aan ervaring weet Brekelmans als geen ander welke producten en materialen geschikt zijn voor jouw project. We geven je graag vrijblijvend gratis advies over welke tegels en materialen je het beste kunt gebruiken voor jouw project. Niet voor niets beoordelen klanten Brekelmans Tegelwerken met een 9.1! Kies dus ook voor vakkundig advies voor Brekelmans Tegelwerken.

Waarom Brekelmans tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Meer dan 300 tevreden klanten

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Kies voor vakkundig advies van de expert!

Wil je een leven lang genieten van een stijlvol afgewerkt huis? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via het onderstaande formulier of bel met Joey via 06 – 30 18 28 02! We geven je graag gratis vrijblijvend advies over welke tegels en verwerking het meest geschikt is voor jouw project.

Veelgestelde vragen

Wat kost het zetten van tegels?

De kosten van een tegelzetter zijn afhankelijk van veel factoren. De variabele kosten zijn afhankelijk van het formaat tegels, de grootte van de ruimte, of je zelf materiaal hebt geregeld of dat Brekelmans alles voor jou gaat verzorgen.

Wanneer kunnen jullie starten?

De aanvang van de werkzaamheden is afhankelijk van beschikbaarheid van personeel en materiaal. Onze tegelzetters komen graag direct langs voor een gratis adviesgesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen we een indicatie geven wanneer we kunnen starten en hoe lang we nodig hebben voor jouw project.

Hoelang zijn jullie bezig?

Hoelang wij bezig zijn verschilt per klus. Onze tegelzetters komen graag langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dan is het makkelijker om een goede inschatting te geven hoe lang we nodig hebben.

Voor het betegelen van een complete badkamer of woonkamer rekenen we op een paar dagen. Een toiletruimte of keuken is doorgaans binnen een dag klaar. Echter is ook dit afhankelijk van de hoeveelheid werk, de grootte van de ruimte, hoe bewerkelijk het is is het een rechte vloer of wand is of bijvoorbeeld veel hoeken en kanten heeft waarvoor tegels op maat moeten worden gemaakt.

Welke garantie heb ik?

Op al onze werkzaamheden krijg je 5 jaar garantie op lijm- en voegwerk en plaatsing. Daarnaast bieden we 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas klaar wanneer jij helemaal tevreden bent!

Werken jullie met ervaren tegelzetters?

Brekelmans Tegelwerken is een echt familiebedrijf en bestaat als sinds 1958. In 62 jaar hebben we veel ervaring opgedaan en inmiddels werken de tweede en derde generatie samen binnen het bedrijf. Samen hebben onze tegelzetters ook meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van tegels in regio Den Bosch!

Welke keurmerken hebben jullie?

Al onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste standaarden en we werken enkel met hoogwaardige producten. Onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben gewerkt aan honderden projecten in de omgeving van Den Bosch. Daarnaast beoordelen onze klanten ons met een 9.1, en dat is voor ons de belangrijkste erkenning van ons werk.