Referenties

Klanten vertellen

Al meer dan 62 jaar werkt Brekelmans Tegelwerken aan meer dan honderden projecten in de regio. Bekijk hier de projecten waardoor Brekelmans Tegelwerken door meer dan 300 klanten wordt beoordeeld met een 9.1!

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
cog

Een aantal van onze Projecten

Badkamer

Geef je badkamer een moderne uitstraling.

Woonkamer

Verander je woonkamer in een ruimte met een unieke look.

Slaapkamer

Kom volledig tot rust in een bijzondere slaapkamer. 

Toilet

Geniet van een modern, fris en hygiënisch toilet.

Wil jij een gratis en vrijblijvend advies van de expert?