Steenstrips

Steenstrips laten plaatsen

Steenstrips laten plaatsen? Steenstrips toveren jouw wand om tot een ware blikvanger. Dit type baksteen is de ideale oplossing wanneer jij een wand of gevel van een unieke uitstraling wilt voorzien en ze kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Ons team van gecertificeerde specialisten gaat op vakkundige wijze aan de slag en zal de strips met uiterste precisie plaatsen, zodat ze volledig tot hun recht komen en jij van een perfect eindresultaat geniet.

Heb jij steenstrips gekocht en wil je deze door een professional laten zetten? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Waarom Brekelmans Tegelwerken

Bij Brekelmans Tegelwerken weten we van aanpakken. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al sinds 1958 bestaat en sindsdien hebben wij reeds vele mooie projecten mogen afronden. Van een karakteristieke jaren dertig wonen of moderne loft tot aan een strakke nieuwbouwwoning of hip kantoorpand: wij werken op zeer uiteenlopende locaties en voorzien keukens, badkamers en andere ruimtes van perfect tegelwerk.

Ons team bestaat enkel uit opgeleide en gecertificeerde specialisten die allen op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Zij denken graag actief met je mee en geven je op basis van jouw situatie graag een vrijblijvend advies. Om een fantastisch eindresultaat te realiseren, werken wij met hoogwaardige producten en materialen. Wij geven al onze klanten vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk en de plaatsing. Tot slot bieden wij jou de 100% tevredenheidsgarantie. Wij ronden een project pas af wanneer jij blij bent met het eindresultaat.

Voordelen steenstrips

Steenstrips kunnen zowel op binnen- als buitenmuren worden aangebracht en passen qua uiterlijk in zeer uiteenlopende woningen en bedrijfspanden. De strips kunnen over de gehele gevel worden geplaatst, maar natuurlijk kan je er ook voor kiezen om slechts één binnenmuur gedeetelijk onder handen te nemen. Steenstrips zijn ontzettend veelzijdig en je kunt er vele kanten mee op. Doordat ze erg dun zijn, is er geen sprake van ruimteverlies. Bovendien zijn ze perfect te combineren met isolatiemateriaal, doordat ze rechtstreeks op isolatiepanelen kunnen worden geplaatst. Wil jij graag een origineel design of meer informatie? Wij denken graag actief met je mee en geven je een vrijblijvend advies.

Waarom kies je voor ons?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Meer informatie

Zou jij graag meer informatie inwinnen over het laten plaatsen van steenstrips? Heb je een vraag over één van onze andere diensten, zoals het zetten van tegels, of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag met veel enthousiasme meer over de mogelijkheden en geven je op basis van jouw situatie een advies op maat.

Veelgestelde vragen

Wat kost het zetten van steenstrips?

Op deze vraag kunnen we je geen eenduidig antwoord geven. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de ondergrond, het aantal m2 en het type steenstrip dat moet worden aangebracht. Wil jij meer weten over de prijs? Neem dan contact op. We vertellen je er graag meer over.

Wanneer kunnen jullie starten?

De startdatum is op de eerste plaats afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team. Vertel ons meer over jouw project en wij geven je meer informatie over de mogelijkheden.

Hoelang zijn jullie bezig?

De duur van het project is afhankelijk van verschillende factoren. De grootte van het oppervlak, de staat van de ondergrond en het type steenstrips spelen hierbij een rol. Op basis van jouw wensen en situatie geven we je graag een indicatie.

Welke garantie geven jullie?

Op zowel het lijm- en voegwerk als de plaatsing geven wij vijf jaar garantie. Daarnaast bieden we jou onze zogenoemde 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn klaar met onze werkzaamheden wanneer jij helemaal tevreden bent!

Werken jullie met ervaren tegelzetters?

Brekelmans Tegelwerken is een echt familiebedrijf. Wij bestaan sinds 1958 en hebben sindsdien veel ervaring opgedaan. Inmiddels werken de tweede en derde generatie samen binnen het bedrijf. Samen hebben onze tegelzetters dus meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van tegels en steenstrips.

Welke keurmerken hebben jullie?

Wij werken enkel met hoogwaardige producten om zo een fantastisch eindresultaat te realiseren. Al onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste standaarden en onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd. Vol enthousiasme hebben wij al honderden projecten in onder andere de regio Den Bosch mogen realiseren. Klanten beoordelen ons gemiddeld met maar liefst een 9,1. Een cijfer om trots op te zijn!