Tegelzetter Badkamer

Heb je net een nieuw huis gekocht of wil je je huidige badkamer een nieuwe uitstraling geven? Tegels plaatsen in de badkamer is een precies werkje waar met van alles rekening gehouden moet worden. Tegels moeten een juiste afloop hebben zodat water wegloopt en de voegen moeten waterdicht zijn om lekkages te voorkomen. Kies daarom voor dé expert op het gebied van badkamers betegelen!

Sinds 1958 heeft Brekelmans Tegelwerken bij honderden tevreden klanten tegels geplaatst in de badkamer. Met meer dan 62 jaar ervaring is Brekelmans de expert van Den Bosch en omgeving op het gebied van tegelwerken. Door te kiezen voor een lokale vakman weet je zeker dat je een leven lang kunt genieten van een moderne badkamer

Kies voor een lokale badkamer tegelexpert!

Al drie generaties betegelen wij badkamers in de omgeving van Den Bosch. Door deze ervaring weten we precies waar rekening mee moet worden gehouden bij het plaatsen van tegels in je badkamer. Wanneer je jouw badkamer laat betegelen door ons weet je zeker dat het door vakmannen wordt gedaan met veel ervaring. Ons werk stopt niet voordat jij volledig tevreden bent en daarom bieden we ook 100% tevredenheidsgarantie. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9.1!

Waarom Brekelmans Tegelwerken de vakman is voor jouw project!

nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Meer dan 300 tevreden klanten

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Geef je badkamer een moderne uitstraling!

Kun je niet wachten om iedere dag ontspannen aan je dag te beginnen in je luxe afgewerkte badkamer? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via het onderstaande formulier of bel met Joey via 06 – 30 18 28 02! We geven je graag gratis vrijblijvend een advies voor het betegelen van je badkamer.

Veelgestelde vragen

Wat kost het zetten van tegels?

De kosten van het betegelen van een badkamer zijn afhankelijk van het formaat tegels, de grootte van de ruimte, of je zelf materiaal hebt geregeld of dat Brekelmans alles voor jou gaat verzorgen.

Wanneer kunnen jullie starten?

De aanvang van de werkzaamheden is afhankelijk van beschikbaarheid van personeel en materiaal. Onze tegelzetters komen graag direct langs voor een gratis adviesgesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen we een indicatie geven wanneer we kunnen starten en hoe lang we nodig hebben voor jouw project.

Hoelang zijn jullie bezig?

Hoelang wij bezig zijn verschilt per klus. Onze tegelzetters komen graag langs toe voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dan is het makkelijker om een goede inschatting te geven hoe lang we nodig hebben.

Voor het betegelen van een complete badkamer rekenen we op een paar dagen. Echter is ook dit afhankelijk van de hoeveelheid werk, de grootte van de ruimte, hoe bewerkelijk het is is het een rechte vloer of wand is of bijvoorbeeld veel hoeken en kanten heeft waarvoor tegels op maat moeten worden gemaakt.

Welke garantie heb ik?

Op al onze werkzaamheden krijg je 5 jaar garantie op lijm- en voegwerk en plaatsing. Daarnaast bieden we 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas klaar wanneer jij helemaal tevreden bent!

Werken jullie met ervaren tegelzetters?

Brekelmans Tegelwerken is een echt familiebedrijf en bestaat als sinds 1958. In 62 jaar hebben we veel ervaring opgedaan en inmiddels werken de tweede en derde generatie samen binnen het bedrijf. Samen hebben onze tegelzetters ook meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van tegels in de regio Den Bosch!

Welke keurmerken hebben jullie?

Al onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste standaarden en we werken enkel met hoogwaardige producten. Onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben gewerkt aan honderden projecten in de omgeving van Den Bosch. Daarnaast beoordelen onze klanten ons met een 9.1, en dat is voor ons de belangrijkste erkenning van ons werk.