Tegelzetter Best

Ben je op zoek naar een professionele tegelzetter in Best? Wil jij jouw keuken, woning of badkamer van prachtige, nieuwe tegels voorzien? Vanzelfsprekend moet het zetten van tegels op uitstekende en perfectionistische manier gebeuren. Bij Brekelmans Tegelwerken begrijpen we dat jij graag de allerbeste kwaliteit wilt. Ons team van specialisten zorgt met haar uitgebreide kennis en flinke dosis enthousiasme altijd voor een zorgvuldige en precieze uitvoering van de werkzaamheden. We streven naar een fantastisch eindresultaat, waar jij iedere dag opnieuw blij van wordt.

Meer dan 62 jaar ervaring

Brekelmans Tegelwerken is al sinds 1958, in onder andere de regio Best, actief. Met grote nauwkeurigheid hebben wij, al drie generaties lang, honderden projecten afgerond. Met onze ervaring en up-to-date kennis weten we keer op keer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We werken met hoogwaardige producten, gaan zorgvuldig te werk en luisteren altijd met aandacht naar jouw wensen. Voor een betrouwbare en professionele tegelzetter in Best kies je voor Brekelmans Tegelwerken.

Ervaren tegelzetter in Best

Jij bent blij, want het is zover! Je wilt nieuwe tegels in jouw keuken, badkamer of woning laten plaatsen en dat moet natuurlijk zorgvuldig gebeuren. Prachtige tegels komen optimaal tot hun recht wanneer ze perfect worden geplaatst. Brekelmans Tegelwerken is een ervaren tegelzetter die dat waarmaakt. Wij scoren gemiddeld, met meer dan 300 beoordelingen, een 9,1 en dat maakt ons de meest gekozen en betrouwbare tegelzetter in Best. Jezelf zorgen maken over de kwaliteit, dat hoeft bij ons niet. Brekelmans Tegelwerken biedt 100% tevredenheidsgarantie. Het project afronden? Dat doen wij pas wanneer jij volledig tevreden bent en een grote glimlach op jouw gezicht hebt.

Waarom kiezen voor Brekelmans Tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Strak tegelwerk geeft jouw woning een unieke uitstraling!

Tegels laten zetten? Kies voor een professionele tegelzetter en ben verzekerd van kwaliteit. Plan een gratis adviesgesprek via 06 – 30 18 28 02 of vraag via het contactformulier een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Wat kost het laten plaatsen van tegels?

De kosten van een tegelzetter in Best zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van de tegels, de oppervlakte van de ruimte en het materiaal dat wordt gebruikt voor het plaatsen van de tegels. Wij maken, na het in kaart brengen van jouw wensen, graag een offerte voor je op.

Wanneer kunnen jullie beginnen?

Wij streven ernaar om jouw project zo snel mogelijk te realiseren. De startdatum is afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team en eventueel benodigd materiaal. Na een gesprek waarbij jouw wensen in kaart worden gebracht, kunnen we je meer vertellen over de beschikbaarheid, duur van het project en de kosten.

Hoelang zijn jullie bezig?

De duur van onze werkzaamheden verschilt per opdracht. Tijdens ons gratis en vrijblijvende adviesgesprek bespreken we jouw wensen en geven we je graag een indicatie van de duur van de werkzaamheden. Over het algemeen rekenen we enkele dagen voor het betegelen van een complete badkamer of woonkamer. Met een toiletruimte of keuken zijn we over het algemeen al binnen één dag klaar. De grootte van de ruimte en het type tegels spelen ook een rol.

Welke garantie geeft Brekelmans Tegelwerken?

Bij Brekelmans Tegelwerken bieden we vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk en de plaatsing van de tegels. Daarnaast bieden we al onze klanten ook de zogenoemde 100% tevredenheidsgarantie. Ben jij helemaal tevreden? Op dat moment is onze opdracht officieel afgerond.

Werken jullie met ervaren tegelzetters?

Een flinke dosis ervaring, dat hebben wij in huis. Wij bestaan sinds 1958 en hebben meer dan 60 jaar ervaring met het afronden van verschillende, zeer uiteenlopende, tegelzet-projecten. Momenteel zijn zowel de tweede als derde generatie binnen ons bedrijf werkzaam en zo hebben onze tegelzetters gezamenlijk meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van tegels.

Welke keurmerken hebben jullie?

Brekelmans Tegelwerken voldoet dankzij haar ervaring en up-to-date kennis aan de hoogste standaarden. Om kwaliteit te garanderen, werken wij enkel met hoogwaardige producten. Daarbij zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben al vele prachtige projecten, waaronder in de regio Best, mogen realiseren. Met een gemiddelde beoordeling van 9.1 zijn we trots op de tevredenheid van onze klanten. Dit cijfer houden wij dan ook graag vast!