Tegelzetter Breda

Op zoek naar een tegelzetter in Breda? Met nieuwe tegels geef jij jouw woning, keuken of badkamer een stijlvolle uitstraling. Tegels zijn een grote investering en daarom wil jij natuurlijk dat deze op een perfecte manier worden geplaatst. Bij Brekelmans Tegelwerken begrijpen we dat. Ons team van specialisten gaat daarom altijd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en precisie te werk. Zo ben jij verzekerd van een fantastisch eindresultaat waarvan jij levenslang geniet.

Meer dan 62 jaar ervaring

Brekelmans Tegelwerken bestaat sinds 1958. Al drie generaties lang ronden wij met grote nauwkeurigheid projecten in de regio Breda af en dat doen wij keer op keer met veel plezier. Door onze jarenlange ervaring en het up-to-date houden van onze kennis weten wij keer op keer de verwachtingen te overtreffen. Wij werken met hoogwaardige producten, gaan zorgvuldig te werk en luisteren daarbij altijd met aandacht naar jouw wensen. Wil jij een lokale tegelzetter in Breda? Brekelmans Tegelwerken is dan de juiste keus.

Ervaren tegelzetter Breda

Nieuwe tegels in jouw badkamer, keuken of woning laten zetten? Vanzelfsprekend wil jij daarvoor een ervaren tegelzetter inschakelen. Prachtige tegels komen per slot van rekening optimaal tot hun recht wanneer ze perfect worden geplaatst. Bij ons hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Met meer dan 300 klantbeoordelingen scoren wij gemiddeld een 9,1. Om deze reden is Brekelmans Tegelwerken al drie generaties lang de meest gekozen en vertrouwde tegelzetter van Breda. Bovendien bieden wij onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie. Wij ronden het project pas af wanneer jij helemaal tevreden bent. Een prettige gedachte.

Waarom Brekelmans tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Geef jouw woning een unieke uitstraling!

Kies voor een nauwkeurig afgewerkte ruimte waar jij de rest van je leven, iedere dag opnieuw, van geniet. Plan een gratis adviesgesprek via 06 – 30 18 28 02 of vraag een vrijblijvende offerte via onderstaand formulier aan.

Veelgestelde vragen

Wat kost het zetten van tegels?

De kosten van een tegelzetter in Breda, die zijn afhankelijk van diverse factoren. Het formaat tegels, de oppervlakte van de ruimte en het materiaal dat wordt gebruikt om de tegels te plaatsen, spelen bijvoorbeeld een rol.

Wanneer kunnen jullie starten?

Natuurlijk willen wij jouw project zo snel mogelijk voor je realiseren. De aanvang van de werkzaamheden is uiteindelijk afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team en het materiaal. Wij komen graag bij jou, in Breda, langs voor een adviesgesprek waarbij we de mogelijkheden bespreken.

Hoelang zijn jullie bezig?

Hoelang wij bezig zijn? Het verschilt per klus. Onze tegelzetters komen graag naar Breda voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. We brengen dan jouw wensen in kaart en geven op basis daarvan een indicatie over de duur van de werkzaamheden. 

Voor het betegelen van een complete badkamer of woonkamer rekenen we op gemiddeld genomen een aantal dagen. Een toiletruimte of keuken is doorgaans al binnen een dag klaar. De grootte van de ruimte en het type tegels speelt daarbij ook een rol.

Welke garantie geeft Brekelmans Tegelwerken?

Wij geven vijf jaar garantie op lijm- en voegwerk en plaatsing. Daarnaast bieden wij de 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas klaar wanneer jij helemaal tevreden bent.

Werken jullie met ervaren tegelzetters?

Wij bestaan sinds 1958 en zijn een echt familiebedrijf. Met meer dan 62 jaar ervaring hebben wij al vele, zeer uiteenlopende, projecten mogen afronden. Inmiddels werken de tweede en derde generatie samen binnen het bedrijf: gezamenlijk hebben onze tegelzetters maar liefst meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van tegels in Breda.

Welke keurmerken hebben jullie?

Onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste standaarden. Ons team van specialisten werkt enkel met hoogwaardige producten en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben aan honderden projecten in de omgeving van Breda gewerkt. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1, en dat is voor ons een prachtige bevestiging.