Tegelzetter Den Bosch

Wil jij je huis een unieke uitstraling geven of genieten van een stijlvolle badkamer? Tegels zijn een grote investering en je wilt dat deze met de grootst mogelijke zorg en precisie worden geplaatst. Daarom is het belangrijk om jouw tegels te laten plaatsen door een ervaren tegelzetter uit Den Bosch. Alleen dan weet je zeker dat jouw tegels op een goede manier worden geplaatst en je er een leven lang van kunt genieten!

Meer dan 62 jaar de expert in tegelwerken

Brekelmans is al sinds 1958 de expert op het gebied van tegelwerken. Al drie generaties lang werkt Brekelmans Tegelwerken met grote nauwkeurigheid aan meer dan honderden projecten in de regio Den Bosch als tegelzetter. Door meer dan 62 jaar ervaring weten onze experts de verwachtingen iedere keer te overtreffen door tegels nauwkeruig te behandelen, op maat te maken en te plaatsen. Kies jij ook voor een lokale vakman voor jouw project? Dan is Brekelmans Tegelwerken de perfecte keus voor Den Bosch en omgeving!

Kies voor een ervaren tegelzetter uit Den Bosch!

Waarschijnlijk heb je al even naar een ervaren tegelzetter gezocht. Door te kiezen voor Brekelmans Tegelwerken weet je zeker dat jij jarenlang geniet van goed geplaatste tegels en hoef je jezelf geen zorgen te maken over de kwaliteit. Meer dan 300 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1. Daarom is Brekelmans Tegelwerken al drie generaties lang de meest gekozen en vertrouwde tegelzetter van Den Bosch. Door onze 100% tevredenheidsgarantie weet je zeker dat je jarenlang geniet van perfect geplaatste tegels.

Waarom Brekelmans tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Meer dan 300 tevreden klanten

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Geef je huis een unieke uitstraling!

Kies jij voor een nauwkeurig afgewerkte ruimte waar je de rest van je leven plezier aan beleeft? Plan dan snel een gratis adviesgesprek in via 06 – 30 18 28 02 of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier!

Veelgestelde vragen

Wat kost het zetten van tegels?

De kosten van een tegelzetter in Den Bosch zijn afhankelijk van veel factoren. De variabele kosten zijn afhankelijk van het formaat tegels, de grootte van de ruimte, of je zelf materiaal hebt geregeld of dat Brekelmans alles voor jou gaat verzorgen.

Wanneer kunnen jullie starten?

De aanvang van de werkzaamheden is afhankelijk van beschikbaarheid van personeel en materiaal. Onze tegelzetters komen graag direct bij jou in Den Bosch langs voor een gratis adviesgesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen we een indicatie geven wanneer we kunnen starten en hoe lang we nodig hebben voor jouw project.

Hoelang zijn jullie bezig?

Hoelang wij bezig zijn verschilt per klus. Onze tegelzetters komen graag naar Den Bosch toe voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dan is het makkelijker om een goede inschatting te geven hoe lang we nodig hebben.

Voor het betegelen van een complete badkamer of woonkamer in Den Bosch rekenen we op een paar dagen. Een toiletruimte of keuken is doorgaans binnen een dag klaar. Echter is ook dit afhankelijk van de hoeveelheid werk, de grootte van de ruimte, hoe bewerkelijk het is is het een rechte vloer of wand is of bijvoorbeeld veel hoeken en kanten heeft waarvoor tegels op maat moeten worden gemaakt.

Welke garantie heb ik?

Op al onze werkzaamheden krijg je 5 jaar garantie op lijm- en voegwerk en plaatsing. Daarnaast bieden we 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas klaar wanneer jij helemaal tevreden bent!

Werken jullie met ervaren tegelzetters?

Brekelmans Tegelwerken is een echt familiebedrijf en bestaat als sinds 1958. In 62 jaar hebben we veel ervaring opgedaan en inmiddels werken de tweede en derde generatie samen binnen het bedrijf. Samen hebben onze tegelzetters ook meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van tegels in Den Bosch!

Welke keurmerken hebben jullie?

Al onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste standaarden en we werken enkel met hoogwaardige producten. Onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben gewerkt aan honderden projecten in de omgeving van Den Bosch. Daarnaast beoordelen onze klanten ons met een 9.1, en dat is voor ons de belangrijkste erkenning van ons werk.