Tegelzetter Eindhoven

Op zoek naar een professionele tegelzetter in Eindhoven? Een professional die jouw keuken, badkamer of woning vakkundig van nieuwe tegels voorziet? Het plaatsen van nieuwe tegels dient op een uitstekende en perfectionistische manier te gebeuren. Bij Brekelmans Tegelwerken begrijpen we dat als geen ander. Ons team van specialisten zorgt met een flinke dosis kennis en enthousiasme keer op keer voor een zorgvuldige en precieze uitvoering van de werkzaamheden; met als doel een fantastisch eindresultaat waarvan jij levenslang geniet.

Meer dan 62 jaar ervaring

Brekelmans Tegelwerken is al sinds 1958, in onder andere de regio Eindhoven, actief en heeft drie generaties lang met grote nauwkeurigheid honderden projecten afgerond. Met onze ervaring en up-to-date kennis weten we keer op keer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We werken met hoogwaardige producten, gaan zorgvuldig te werk en luisteren altijd met aandacht naar jouw wensen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele tegelzetter in Eindhoven, kies dan voor ons team van specialisten. Zo ben jij verzekerd van een fantastisch eindresultaat.

Ervaren tegelzetter in Eindhoven

Brekelmans Tegelwerken is een ervaren tegelzetter in Eindhoven. Wij richten ons op het plaatsen van nieuwe tegels in keukens, badkamers of andere plekken in de woning. Met meer dan 300 beoordelingen – waarbij we gemiddeld een 9,1 scoren – zijn wij de meest gekozen en betrouwbare tegelzetter in Eindhoven. Bij ons hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit, want wij bieden de zogenoemde 100% tevredenheidsgarantie. Wij ronden het project pas af wanneer jij volledig tevreden bent. Voor minder doen we het niet.

Waarom kiezen voor Brekelmans Tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Strak tegelwerk lift de ruimte volledig op!

Op zoek naar een professionele tegelzetter in Eindhoven? Kies voor Brekelmans Tegelwerken. Wij zijn tegelzetters met een enorme dosis ervaring en kennis én dat zorgt gegarandeerd voor een fantastisch eindresultaat. Benieuwd? Plan een gratis adviesgesprek via 06 – 30 18 28 02 of vraag via het contactformulier een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het laten plaatsen van tegels?

De kosten voor het inhuren van een tegelzetter in Eindhoven hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte van de tegels, de oppervlakte van de ruimte en het type materiaal dat wordt gebruikt. Na het bespreken van jouw wensen maken wij graag een op maat gemaakte offerte voor je op.

Wanneer kunnen jullie beginnen?

Ons doel is om jouw project zo snel mogelijk te realiseren. De startdatum is afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team en eventueel benodigd materiaal. Tijdens een adviesgesprek brengen we jouw wensen in kaart, waarna we je meer informatie geven over de beschikbaarheid, duur van het project en de kosten.

Hoelang duren de werkzaamheden?

De duur van onze werkzaamheden is afhankelijk van de opdracht. Tijdens ons gratis en vrijblijvende adviesgesprek kunnen we jouw wensen bespreken en een indicatie geven van de duur van de werkzaamheden. Over het algemeen duurt het betegelen van een complete badkamer of woonkamer een aantal dagen. Met een toiletruimte of keuken zijn we doorgaans binnen één dag klaar. De grootte van de ruimte en het type tegels spelen hierbij een rol.

Wat voor garantie biedt Brekelmans Tegelwerken?

Bij Brekelmans Tegelwerken bieden wij vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk en de plaatsing van de tegels. Daarnaast bieden wij onze klanten de 100% tevredenheidsgarantie. Pas wanneer jij tevreden bent, beschouwen wij de opdracht als afgerond.

Werken er binnen jullie bedrijf enkel ervaren tegelzetters?

Binnen ons bedrijf hebben wij een schat aan ervaring. Sinds 1958 hebben wij al vele, zeer uiteenlopende tegelzet-projecten mogen afronden. Momenteel zijn zowel de tweede als derde generatie binnen ons bedrijf werkzaam en onze tegelzetters hebben gezamenlijk meer dan 45 jaar ervaring in het plaatsen van tegels.

Welke keurmerken heeft Brekelmans Tegelwerken?

Brekelmans Tegelwerken voldoet dankzij de ervaring en up-to-date kennis aan de hoogste standaarden. Om kwaliteit te garanderen werken wij alleen met hoogwaardige producten. Onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben al vele prachtige projecten, waaronder in de regio Eindhoven, mogen realiseren. Wij zijn trots op de tevredenheid van onze klanten en hebben een gemiddelde beoordeling van 9.1. Deze willen wij dolgraag behouden en daarom zetten wij kwaliteit voorop!