Tegelzetter Helmond

Wanneer jij op zoek bent naar een deskundige tegelzetter in Helmond, dan is Brekelmans Tegelwerken de juiste keuze. We begrijpen als geen ander dat het plaatsen van nieuwe tegels nauwkeurig en perfectionistisch moet gebeuren om zo tot een fantastisch eindresultaat te komen. Ons team van specialisten beschikt over jarenlange ervaring en kennis en zorgt altijd voor een zorgvuldige en precieze uitvoering van de werkzaamheden. Laat het zetten van tegels in jouw badkamer, keuken of een andere plek in jouw woning aan specialisten en ben van kwaliteit verzekerd.

Meer dan 62 jaar ervaring

Brekelmans Tegelwerken is al meer dan 62 jaar in de regio Helmond werkzaam. Onze vakmensen hebben in deze periode honderden projecten met grote nauwkeurigheid afgerond. Met onze ervaring en up-to-date kennis weten wij keer op keer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We werken met hoogwaardige producten, gaan zorgvuldig te werk en luisteren altijd met aandacht naar jouw wensen. Kies voor een betrouwbare en professionele tegelzetter in Helmond, wordt ontzorgd en geniet van een tiptop eindresultaat.

Ervaren tegelzetters in Helmond

Brekelmans Tegelwerken is een ervaren tegelzetter in Helmond. Wij zijn werkzaam op uiteenlopende projecten en plaatsen allerlei soorten tegels op vakkundige wijze in keukens, badkamers en andere ruimtes van de woning. Met meer dan 300 beoordelingen behalen wij een gemiddelde score van 9,1. Met dat cijfer zijn wij de meest gekozen en betrouwbare tegelzetter in Helmond. Ook bieden wij onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie: we ronden het project pas af wanneer jij gelukkig bent met het eindresultaat. Voor minder doen we het niet.

Waarom kiezen voor Brekelmans Tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Kies voor kwaliteit en laat jouw woning stralen!

Als je op zoek bent naar een professionele tegelzetter in Helmond, dan zijn wij de aangewezen partij om jou te helpen. Neem via 06 – 30 18 28 02 contact met ons op of vraag via het contactformulier een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het laten zetten van tegels?

De prijs voor het inhuren van een tegelzetter in Helmond? Dat hangt af van verschillende factoren. De grootte van de tegels, de oppervlakte van de kamer en het type materiaal dat wordt gebruikt, spelen een rol bij het bepalen van de prijs. Na een gratis consult waarbij we jouw wensen bespreken, stellen we een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte op.

Wanneer kan het project beginnen?

Ons doel bij Brekelmans Tegelwerken? Jouw project zo snel mogelijk, op professionele wijze, realiseren. De startdatum is echter afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team en eventueel benodigd materiaal. Tijdens een consult worden jouw wensen besproken en wordt er meer informatie gegeven over beschikbaarheid, duur en kosten.

Hoelang duurt het plaatsen van de tegels?

De duur van de werkzaamheden is per opdracht verschillend. Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek geven we je graag een indicatie van de duur van de werkzaamheden. Over het algemeen duurt het betegelen van een complete badkamer of woonkamer enkele dagen. Een keuken of toiletruimte is doorgaans binnen één dag klaar. De grootte van de ruimte en het type tegels zijn factoren die de snelheid bepalen.

Welke keurmerken heeft Brekelmans Tegelwerken?

Brekelmans Tegelwerken biedt vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk als ook de plaatsing van de tegels. Daarnaast bieden wij onze klanten de 100% tevredenheidsgarantie. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten en al onze tegelzetters zijn VCA-gecertificeerd. Brekelmans Tegelwerken heeft een gemiddelde klantbeoordeling van 9.1 en hechten veel waarde aan kwaliteit.

Hebben de tegelzetters van Brekelmans Tegelwerken veel ervaring?

Brekelmans Tegelwerken heeft een ongekend grote dosis ervaring in huis en daarop zijn wij hartstikke trots. Wij bestaan sinds 1958 en hebben sindsdien al veel prachtige projecten mogen voltooien. Momenteel werken zowel de tweede als derde generatie binnen ons bedrijf. Onze tegelzetters hebben zo samen meer dan 45 jaar ervaring in het plaatsen van tegels. Een prettige gedachte.