Tegelzetter Nijmegen

Een tegelzetter in Nijmegen die jouw nieuwe tegels op perfecte wijze plaatst? Bij Brekelmans Tegelwerken betegelen wij woningen, badkamers en keukens met zorgvuldigheid. Nieuwe tegels zijn een kostbare uitgave. Vanzelfsprekend dienen ze daarom vakkundig te worden gezet, zodat jij van een fantastisch eindresultaat geniet. Bij Brekelmans Tegelwerken begrijpen we dat als geen ander. Ons team van specialisten gaat daarom altijd secuur te werk en gebruikt enkel hoogwaardige materialen om zo een tiptop eindresultaat te realiseren.

Meer dan 62 jaar ervaring

Brekelmans Tegelwerken bestaat sinds 1958 en is onder andere werkzaam in Nijmegen. Al drie generaties lang werken wij aan zeer uiteenlopende projecten en dat doen wij met veel plezier en enthousiasme. Dankzij onze ervaring overtreffen wij keer op keer de verwachtingen van onze klanten. Onze kennis is altijd up-to-date en we zijn daarbij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends waardoor wij actief met je mee kunnen denken en je kunnen adviseren. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen en producten om zo een tiptop eindresultaat te realiseren. Wil jij een tegelzetter in Nijmegen inschakelen om jouw project te realiseren? Wij staan voor je klaar.

Ervaren tegelzetters in Nijmegen

Naar een ervaren tegelzetter hoef jij niet langer te zoeken. Bij Brekelmans Tegelwerken werken gecertificeerde tegelzetters die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dankzij onze ervaring en kennis ronden wij projecten tot in de puntjes af. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 – op basis van meer dan driehonderd beoordelingen. Met dit cijfer zijn wij de meest gekozen tegelzetter in Nijmegen en omgeving. Ben jij na het plaatsen van de tegels geheel tevreden? Dan is het project voor ons afgerond.

Waarom kiezen voor Brekelmans Tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Laat jouw nieuwe tegels tot hun recht komen

Prachtige tegels komen volledig tot hun recht wanneer ze perfect worden geplaatst. Hoe jij dat aanpakt? Door het aan specialisten over te laten. Voor een tegelzetter in Tiel ben je bij Brekelmans Tegelwerken – dankzij onze ervaring – in vertrouwde handen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact op via 06 – 30 18 28 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het laten zetten van tegels?

Vanzelfsprekend wil jij weten wat het plaatsen van nieuwe tegels kost. Echter is de prijs afhankelijk. Van diverse factoren, waardoor een eenduidig antwoord niet mogelijk is. De grootte van de tegels, het oppervlakte dat moet worden betegeld en het type materiaal dat wordt gebruikt, spelen een rol. Meer weten over de kosten? Neem contact op. Bij Brekelmans Tegelwerken maken we graag een op maat gemaakte offerte voor je op.

Wanneer kan het project beginnen?

De startdatum van jouw project is afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team en jouw wensen. Graag horen we meer over jouw situatie en geven je op basis daarvan – vrijblijvend – meer informatie over onze beschikbaarheid.

Hoelang duurt het plaatsen van de tegels?

De duur van een project is afhankelijk van het type tegels en de grootte van het oppervlak dat moet worden betegeld. Een keuken of toiletruimte is over het algemeen binnen één dag klaar. Het betegelen van een complete badkamer of woonkamer duurt gemiddeld enkele dagen. Graag geven we jou op basis van jouw wensen een goede indicatie over de duur van jouw project.

Hebben de tegelzetters van Brekelmans Tegelwerken veel ervaring?

Brekelmans Tegelwerken heeft een ongekend grote dosis ervaring in huis en daarop zijn wij hartstikke trots. Wij bestaan sinds 1958 en hebben sindsdien al veel prachtige projecten mogen voltooien. Momenteel werken zowel de tweede als derde generatie binnen ons bedrijf. Onze tegelzetters hebben zo samen meer dan 45 jaar ervaring in het plaatsen van tegels. Een prettige gedachte.

Welke keurmerken heeft Brekelmans Tegelwerken?

Het leveren van kwaliteit in combinatie met klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten bieden wij daarom vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk en de plaatsing van de tegels. Daarbij bieden wij al onze klanten de zogenoemde 100% tevredenheidsgarantie. Wij ronden een project pas af, wanneer jij geheel tevreden bent. Tot slot worden wij door onze klanten gemiddeld met een 9,1 beoordeeld. Dat cijfer is voor ons de ultieme bevestiging.