Tegelzetter Oosterhout

Ben je op zoek naar een professionele tegelzetter in Oosterhout? Wil jij nieuwe tegels in jouw keuken, badkamer of woning laten plaatsen? Vanzelfsprekend moet het zetten van nieuwe tegels op uitstekende en perfectionistische wijze gebeuren. Bij Brekelmans Tegelwerken begrijpen we dat als geen ander. Ons team van specialisten zorgt dankzij haar kennis en enthousiasme altijd voor een zorgvuldige en precieze uitvoering van de werkzaamheden. We streven naar een fantastisch eindresultaat, waar jij levenslang van geniet.

Meer dan 62 jaar ervaring

Brekelmans Tegelwerken is al sinds 1958, in onder andere de regio Oosterhout, actief. Met grote nauwkeurigheid hebben wij tijdens deze periode honderden projecten afgerond. Met onze ervaring en up-to-date kennis weten we keer op keer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We werken met hoogwaardige producten, gaan zorgvuldig te werk en luisteren altijd met aandacht naar jouw wensen. Voor een betrouwbare en professionele tegelzetter in Oosterhout kies je voor Brekelmans Tegelwerken.

Ervaren tegelzetter in Oosterhout

Het moment is daar. Jij wilt nieuwe tegels in jouw keuken, badkamer of woning laten plaatsen. Prachtige tegels komen optimaal tot hun recht wanneer ze perfect worden geplaatst. Brekelmans Tegelwerken is een ervaren tegelzetter die dat waarmaakt. Wij scoren gemiddeld, met meer dan 300 beoordelingen, een 9,1 en dat maakt ons de meest gekozen en betrouwbare tegelzetter in Oosterhout. Maak je geen zorgen over de kwaliteit, want bij Brekelmans Tegelwerken bieden we 100% tevredenheidsgarantie. Het project afronden? Dat doen wij pas wanneer jij volledig tevreden bent. Voor minder doen we het niet.

Waarom Brekelmans tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Strak tegelwerk geeft jouw woning een unieke uitstraling!

Tegels laten zetten? Kies voor een professionele tegelzetter en ben verzekerd van kwaliteit. Plan een gratis adviesgesprek via 06 – 30 18 28 02 of vraag via het contactformulier een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Wat kost een tegelzetter?

De prijs van een tegelzetter in Oosterhout hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de tegels, de oppervlakte van de ruimte en het materiaal dat wordt gebruikt om de tegels te plaatsen. Wij komen graag langs om een vrijblijvende offerte op te maken.

Wanneer kunnen jullie beginnen?

Jouw project zo snel mogelijk realiseren, dat is wat wij natuurlijk graag doen. De aanvang van de werkzaamheden is echter afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team en het materiaal dat eventueel moet worden besteld. Na een gesprek waarbij jouw wensen in kaart worden gebracht, kunnen we je meer vertellen over de beschikbaarheid, duur van het project en de kosten.

Hoelang zijn jullie bezig?

Bij Brekelmans Tegelwerken verschilt de duur van onze werkzaamheden per opdracht. Tijdens ons gratis en vrijblijvend adviesgesprek bespreken we jouw wensen en geven we een indicatie van de duur van de werkzaamheden. Over het algemeen rekenen we enkele dagen voor het betegelen van een complete badkamer of woonkamer en slechts één dag voor een toiletruimte of keuken. De grootte van de ruimte en het type tegels spelen daarbij ook een rol.

Welke garantie geeft Brekelmans Tegelwerken?

Bij Brekelmans Tegelwerken geven wij vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk en de plaatsing van de tegels. Daarnaast bieden wij ook een 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Werken jullie met ervaren tegelzetters?

Als familiebedrijf, dat al sinds 1958 bestaat, hebben wij meer dan 60 jaar ervaring met het afronden van verschillende, zeer uiteenlopende, projecten. Momenteel zijn zowel de tweede als derde generatie binnen ons bedrijf werkzaam en zo hebben onze tegelzetters gezamenlijk meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van tegels in Oosterhout.

Welke keurmerken hebben jullie?

Brekelmans Tegelwerken voldoet aan de hoogste standaarden. Ons team van specialisten werkt alleen met hoogwaardige producten en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben al vele prachtige projecten, waaronder in de regio Oosterhout, mogen realiseren. Met een gemiddelde beoordeling van 9.1 zijn we trots op de tevredenheid van onze klanten. Het is voor ons het ultieme keurmerk.