Tegelzetter Oss

Een ervaren tegelzetter in Oss, daarvoor hoef jij niet verder te zoeken. Bij Brekelmans Tegelwerken betegelen wij jouw woning, keuken of badkamer met uiterste precisie. Aangezien nieuwe tegels een grote investering zijn, wil je natuurlijk dat ze op een perfecte manier worden geplaatst. Bij Brekelmans Tegelwerken begrijpen we dat als geen ander. Ons team van specialisten gaat daarom altijd met de grootste zorgvuldigheid te werk. Zo ben je verzekerd van een fantastisch eindresultaat en daar geniet je levenslang van.

Meer dan 62 jaar ervaring

Brekelmans Tegelwerken is een familiebedrijf dat sinds 1958 bestaat. Wij zijn werkzaam in Brabant, waaronder in Oss. Al drie generaties lang werken wij aan zeer uiteenlopende projecten en we doen dat met veel plezier en enthousiasme. Door onze jarenlange ervaring en het up-to-date houden van onze kennis, weten we telkens de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Om de kwaliteit te waarborgen, werken wij met hoogwaardige producten. Daarbij gaan we zeer zorgvuldig te werk en luisteren altijd aandachtig naar jouw wensen. Zoek je een lokale tegelzetter in Oss? Kies dan voor Brekelmans Tegelwerken.

Ervaren tegelzetters in Oss

Een ervaren tegelzetter in Oss? Brekelmans Tegelwerken is in het bezit van een flinke dosis expertise en ervaring. Ons team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en denkt graag actief met je mee. Met een gemiddelde score van een 9,1 – op basis van meer dan driehonderd beoordelingen, zijn wij de meest gekozen tegelzetter in Oss en omgeving. Ben jij na het plaatsen van de tegels helemaal tevreden? Pas dan ronden wij het project officieel af. Met de 100% tevredenheidsgarantie ben jij verzekerd van een tiptop eindresultaat.

Waarom kiezen voor Brekelmans Tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Kies voor Brekelmans Tegelwerken en ben verzekerd van kwaliteit

Jouw nieuwe tegels volledig tot hun recht laten komen? Laat ze plaatsen door onze specialisten. Voor een tegelzetter in Oss ben je bij Brekelmans Tegelwerken in vertrouwde handen. Meer weten? Neem contact met ons op via 06 – 30 18 28 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het laten zetten van tegels?

De prijs voor het inhuren van een tegelzetter in Oss? Een eenduidig antwoord op deze vraag geven, is lastig. De prijs is namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van de tegels, de oppervlakte van de kamer en het type materiaal dat wordt gebruikt. Bij Brekelmans Tegelwerken stellen wij graag een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte voor je op.

Wanneer kan het project beginnen?

Vanzelfsprekend willen wij zo snel mogelijk de tegels voor je zetten, zodat jij kunt genieten van het eindresultaat. De startdatum is echter afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team en jouw wensen. Tijdens een gesprek geven we je graag meer informatie over de beschikbaarheid en duur van jouw project.

Hoelang duurt het plaatsen van de tegels?

Het betegelen van een complete badkamer of woonkamer duurt gemiddeld enkele dagen. Een keuken of toiletruimte is over het algemeen binnen één dag klaar. De exacte duur van de werkzaamheden is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van de ruimte en het type tegels dat wordt gebruikt. Vertel ons meer over jouw situatie en wensen en wij geven je geheel vrijblijvend meer informatie.

Hebben de tegelzetters van Brekelmans Tegelwerken veel ervaring?

Brekelmans Tegelwerken heeft een ongekend grote dosis ervaring in huis en daarop zijn wij hartstikke trots. Wij bestaan sinds 1958 en hebben sindsdien al veel prachtige projecten mogen voltooien. Momenteel werken zowel de tweede als derde generatie binnen ons bedrijf. Onze tegelzetters hebben zo samen meer dan 45 jaar ervaring in het plaatsen van tegels. Een prettige gedachte.

Welke keurmerken heeft Brekelmans Tegelwerken?

Het leveren van kwaliteit in combinatie met klanttevredenheid, dat staat bij ons voorop. Wij bieden onze klanten daarom vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk en de plaatsing van de tegels. Ook bieden wij de 100% tevredenheidsgarantie. Al onze tegelzetters zijn gecertificeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Tot slot worden wij door onze klanten met een 9,1 beoordeeld én dat cijfer behouden wij graag.