Tegelzetter Tiel

Nieuwe tegels laten zetten en nu op zoek naar een tegelzetter in Tiel? Tegelzetten is onze expertise. Bij Brekelmans Tegelwerken betegelen wij woningen, keukens en badkamers met uiterste precisie. Nieuwe tegels zijn een grote investering en dienen natuurlijk op een vakkundige manier te worden geplaatst. Bij Brekelmans Tegelwerken begrijpen we dat als geen ander. Ons team van specialisten gaat daarom altijd met de grootste zorgvuldigheid te werk en gebruikt enkel hoogwaardige materialen om zo een fantastisch eindresultaat te realiseren. Daar geniet jij levenslang van.

Meer dan 62 jaar ervaring

Brekelmans Tegelwerken bestaat sinds 1958 en is werkzaam in de regio Tiel. Sinds 1958 werken wij, al drie generaties lang, aan zeer uiteenlopende projecten en we doen dat met veel plezier en enthousiasme. Dankzij onze ervaring weten we telkens de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daarbij houden wij onze kennis up-to-date, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Ook gebruiken wij enkel hoogwaardige materialen en producten om zo een tiptop eindresultaat te realiseren. Zoek je een lokale tegelzetter in Tiel? Wij realiseren met enthousiasme jouw project.

Ervaren tegelzetters in Tiel

Alle tegelzetters bij Brekelmans Tegelwerken zijn gecertificeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dankzij onze ervaring en kennis ronden wij projecten tot in de puntjes af. Met een gemiddelde score van een 9,1 – op basis van meer dan driehonderd beoordelingen, zijn wij de meest gekozen tegelzetter in Tiel en omgeving. Ben jij na het plaatsen van de tegels compleet gelukkig met het eindresultaat? Het project is dan succesvol afgerond. Met de 100% tevredenheidsgarantie ben jij verzekerd van een tiptop eindresultaat.

Waarom kiezen voor Brekelmans Tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Laat jouw nieuwe tegels tot hun recht komen

Nieuwe tegels komen volledig tot hun recht wanneer ze op perfecte wijze worden geplaatst. Hoe jij dat aanpakt? Door het aan ons over te laten. Voor een tegelzetter in Tiel ben je bij Brekelmans Tegelwerken – dankzij onze ervaring – in vertrouwde handen. Meer weten? Neem contact met ons op via 06 – 30 18 28 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het laten zetten van tegels?

Wil jij nieuwe tegels laten zetten? Vanzelfsprekend wil jij dan meer weten over kosten. Echter is er geen eenduidig antwoord op deze vraag te geven, omdat de prijs afhankelijk is van diverse factoren. De grootte van de tegels, de oppervlakte en het type materiaal dat wordt gebruikt, spelen een rol. Wil jij graag meer weten over de kosten? Neem contact op. Bij Brekelmans Tegelwerken stellen wij graag een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte voor je op.

Wanneer kan het project beginnen?

Natuurlijk ben jij benieuwd wanneer we aan jouw project zouden kunnen beginnen. De startdatum is afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team en jouw wensen. Graag horen we meer over jouw situatie en geven je op basis daarvan – vrijblijvend – meer informatie over onze beschikbaarheid.

Hoelang duurt het plaatsen van de tegels?

Een keuken of toiletruimte is over het algemeen binnen één dag klaar. Het betegelen van een complete badkamer of woonkamer duurt gemiddeld enkele dagen. Om jou een goede inschatting te kunnen geven, horen we graag meer over jouw project, de grootte van het oppervlak dat betegeld dient te worden en het type tegels dat jij hebt uitgezocht.

Hebben de tegelzetters van Brekelmans Tegelwerken veel ervaring?

Brekelmans Tegelwerken heeft een ongekend grote dosis ervaring in huis en daarop zijn wij hartstikke trots. Wij bestaan sinds 1958 en hebben sindsdien al veel prachtige projecten mogen voltooien. Momenteel werken zowel de tweede als derde generatie binnen ons bedrijf. Onze tegelzetters hebben zo samen meer dan 45 jaar ervaring in het plaatsen van tegels. Een prettige gedachte.

Welke keurmerken heeft Brekelmans Tegelwerken?

Het leveren van kwaliteit in combinatie met klanttevredenheid staat bij ons voorop. Onze klanten bieden wij daarom vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk en de plaatsing van de tegels. Ook bieden we de 100% tevredenheidsgarantie. Onze klanten beoordelen ons bovendien, gemiddeld, met een 9,1 en dat cijfer houden wij graag vast.