Tegelzetter Tilburg

Wil jij nieuwe tegels in je woning, keuken of badkamer laten plaatsen en zoek je een professionele tegelzetter in Tilburg? Brekelmans Tegelwerken begrijpt hoe belangrijk het is dat jouw tegels op de juiste manier worden geplaatst en daarom zorgt ons team van specialisten altijd voor een zorgvuldige en precieze uitvoering van de werkzaamheden. Wij streven naar een fantastisch eindresultaat waar jij lang van zult genieten. Bij Brekelmans Tegelwerken staat kwaliteit voorop.

Meer dan 62 jaar ervaring

Brekelmans Tegelwerken is al sinds 1958 in de regio Tilburg actief. Gedurende drie generaties hebben wij met grote nauwkeurigheid al meer dan honderden projecten afgerond en met onze ervaring en up-to-date kennis weten we keer op keer de verwachtingen te overtreffen. Wij werken met hoogwaardige producten, gaan zorgvuldig te werk en luisteren daarbij altijd met aandacht naar jouw wensen. Voor een betrouwbare en professionele tegelzetter in Tilburg kies je voor Brekelmans Tegelwerken.

Ervaren tegelzetter in Breda

Als je nieuwe tegels in je badkamer, keuken of woning wilt laten plaatsen, wil je uiteraard een ervaren tegelzetter inschakelen. Wij scoren gemiddeld, met meer dan 300 beoordelingen, een 9,1 en dat maakt ons de meest gekozen en vertrouwde tegelzetter van Tilburg. Maak je geen zorgen over de kwaliteit, want bij Brekelmans Tegelwerken bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. We ronden het project pas af wanneer jij helemaal tevreden bent.

Waarom Brekelmans tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Geef jouw woning een frisse en originele uitstraling!

Kies voor een nauwkeurig afgewerkte ruimte waar jij de rest van je leven van kunt genieten. Plan een gratis adviesgesprek via 06 – 30 18 28 02 of vraag via het contactformulier een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het plaatsen van tegels?

De prijs van een tegelzetter in Tilburg hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de tegels, de oppervlakte van de ruimte en het materiaal dat wordt gebruikt om de tegels te plaatsen.

Wanneer kunnen jullie beginnen?

We willen je project natuurlijk zo snel mogelijk realiseren, maar de aanvang van de werkzaamheden hangt af van de beschikbaarheid van ons team en het materiaal. We komen graag naar jou, in Tilburg, voor een adviesgesprek. Op basis van het gesprek zullen we je meer vertellen over de beschikbaarheid, duur van het project en de kosten.

Hoelang zijn jullie bezig?

De duur van onze werkzaamheden zijn per opdracht verschillend. Bij Brekelmans Tegelwerken komen onze tegelzetters graag naar Tilburg voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij jouw wensen in kaart en geven wij op basis daarvan een indicatie over de duur van de werkzaamheden.

Gemiddeld genomen rekenen wij voor het betegelen van een complete badkamer of woonkamer enkele dagen. Voor een toiletruimte of keuken hebben wij doorgaans slechts een dag nodig. De grootte van de ruimte en het type tegels spelen hierbij ook een rol.

Welke garantie geeft Brekelmans Tegelwerken?

Bij Brekelmans Tegelwerken geven wij vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk en de plaatsing van de tegels. Daarnaast bieden wij ook een 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Werken jullie met ervaren tegelzetters?

Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1958 bestaat. Met meer dan 60 jaar ervaring hebben wij al vele uiteenlopende projecten mogen afronden. Momenteel zijn zowel de tweede als derde generatie binnen ons bedrijf werkzaam. Onze tegelzetters hebben samen dus al meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van tegels in Tilburg. Een betrouwbare gedachte.

Welke keurmerken hebben jullie?

Als Brekelmans Tegelwerken voldoen wij aan de hoogste standaard. Ons team van specialisten werkt alleen met hoogwaardige producten en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben al vele prachtige projecten, waaronder in de regio Tilburg, mogen realiseren. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1, en daarop zijn wij natuurlijk hartstikke trots.