Tegelzetter Toilet

Wil je jouw toilet moderniseren of heb je een nieuw huis gekocht en is het toilet aan vervanging toe? Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden bij het betegelen van de kleinste kamer. Zo moeten de tegels vochtbestendig zijn, de voegen goed sluitend zijn en moet het voor de hygiëne makkelijk schoon te houden zijn. Daarom is het belangrijk om de tegels te kiezen die bij deze ruimte passen, advies in te winnen bij een expert en deze te laten plaatsen door een vakman die precies weet wat hij doet!

Sinds 1958 de specialist in het betegelen van je toilet!

Brekelmans Tegelwerken is al meer dan 62 jaar de expert op het betegelen van toiletten in de regio Den Bosch. Door onze jarenlange ervaring verspreid over drie generaties weten we als geen ander hoe een toilet betegeld moet worden en welke materialen je hiervoor nodig hebt.

Ons werk stopt ook niet totdat je 100% tevreden bent. Meer dan 300 tevreden klanten hebben daarom gekozen voor Brekelmans en beoordelen ons gemiddeld met een 9.1!

Waarom Brekelmans Tegelwerken de vakman is voor jouw project!

nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Meer dan 300 tevreden klanten

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Geniet van een modern, hygiënisch en fris toilet!

Wil je een perfect afgewerkt en makkelijk schoon te houden toiletruimte? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via het onderstaande formulier of bel met Joey via 06 – 30 18 28 02. We geven je graag gratis vrijblijvend een advies voor het betegelen van je toilet.

Veelgestelde vragen

Wat kost het zetten van tegels?

De kosten van het betegelen van een toilet zijn afhankelijk van het formaat tegels, de grootte van de ruimte, of je zelf materiaal hebt geregeld of dat Brekelmans alles voor jou gaat verzorgen.

Wanneer kunnen jullie starten?

De aanvang van de werkzaamheden is afhankelijk van beschikbaarheid van personeel en materiaal. Onze tegelzetters komen graag direct langs voor een gratis adviesgesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen we een indicatie geven wanneer we kunnen starten en hoe lang we nodig hebben voor jouw project.

Hoelang zijn jullie bezig?

Hoelang wij bezig zijn verschilt per klus. Onze tegelzetters komen graag langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dan is het makkelijker om een goede inschatting te geven hoe lang we nodig hebben.

Voor het betegelen van een complete badkamer of woonkamer in Rosmalen rekenen we op een paar dagen. Een toiletruimte of keuken is doorgaans binnen een dag klaar. Echter is ook dit afhankelijk van de hoeveelheid werk, de grootte van de ruimte, hoe bewerkelijk het is is het een rechte vloer of wand is of bijvoorbeeld veel hoeken en kanten heeft waarvoor tegels op maat moeten worden gemaakt.

Welke garantie heb ik?

Op al onze werkzaamheden krijg je 5 jaar garantie op lijm- en voegwerk en plaatsing. Daarnaast bieden we 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas klaar wanneer jij helemaal tevreden bent!

Werken jullie met ervaren tegelzetters?

Brekelmans Tegelwerken is een echt familiebedrijf en bestaat als sinds 1958. In 62 jaar hebben we veel ervaring opgedaan en inmiddels werken de tweede en derde generatie samen binnen het bedrijf. Samen hebben onze tegelzetters ook meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van tegels in regio Den Bosch!

Welke keurmerken hebben jullie?

Al onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste standaarden en we werken enkel met hoogwaardige producten. Onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben gewerkt aan honderden projecten in de omgeving van Den Bosch. Daarnaast beoordelen onze klanten ons met een 9.1, en dat is voor ons de belangrijkste erkenning van ons werk.