Tegelzetter Uden

Ben je op zoek naar een ervaren tegelzetter in Uden? Nieuwe tegels geven je woning, keuken of badkamer een stijlvolle uitstraling die de ruimte laat opleven. Aangezien tegels een grote investering zijn, wil je natuurlijk dat ze op een perfecte manier worden geplaatst. Bij Brekelmans Tegelwerken begrijpen we dat als geen ander. Ons team van specialisten gaat daarom altijd met de grootste zorgvuldigheid en precisie te werk. Zo ben je verzekerd van een fantastisch eindresultaat waar je levenslang van zult genieten.

Meer dan 62 jaar ervaring

Brekelmans Tegelwerken is al sinds 1958 in de regio Uden actief in de regio. Gedurende drie generaties hebben wij met grote nauwkeurigheid verschillende projecten afgerond en we doen dat nog steeds met veel plezier. Door onze jarenlange ervaring en het continu updaten van onze kennis, weten we telkens weer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij werken met hoogwaardige producten, zijn zeer zorgvuldig en luisteren altijd aandachtig naar jouw wensen. Zoek je een lokale tegelzetter in Uden? Kies dan voor Brekelmans Tegelwerken.

Ervaren tegelzetters in Uden

Een ervaren tegelzetter in Uden? Brekelmans Tegelwerken is in het bezit van een flinke dosis expertise en ervaring. Ons team bestaat uit gecertificeerde specialisten die allen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Wij realiseren uiteenlopende projecten in diverse soorten woningen. Met een gemiddelde score van een 9,1 – op basis van meer dan driehonderd beoordelingen, zijn wij de meest gekozen tegelzetter in Uden en omgeving. Bovendien bieden wij onze klanten de 100% tevredenheidsgarantie. Een project is voor ons pas afgerond, wanneer jij het tiptop in orde vindt.

Waarom kiezen voor Brekelmans Tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Kies voor kwaliteit. Kies voor Brekelmans Tegelwerken.

Jouw woning verfraaien met prachtige tegels? Laat ze optimaal tot hun recht komen dankzij onze perfectionistische plaatsing. Kies voor een tegelzetter in Uden voor Brekelmans Tegelwerken en ben verzekerd van kwaliteit. Neem contact met ons op via 06 – 30 18 28 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Wij zorgen voor kwaliteit en vakmanschap in elk project dat wij uitvoeren.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het laten zetten van tegels?

De prijs voor het inhuren van een tegelzetter in Uden? Daarop kunnen wij geen eenduidig antwoord geven, want het is afhankelijk van verschillende factoren. De grootte van de tegels, de oppervlakte van de kamer en het type materiaal dat wordt gebruikt, spelen bij het bepalen van de prijs een rol. Bij Brekelmans Tegelwerken stellen wij graag een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte voor je op.

Wanneer kan het project beginnen?

Graag willen wij zo snel mogelijk aan jouw project beginnen en deze op professionele wijze realiseren. De startdatum is onder andere afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team. Tijdens een gesprek brengen we jouw wensen in kaart en geven je op basis daarvan meer informatie over de beschikbaarheid en duur van jouw project.

Hoelang duurt het plaatsen van de tegels?

Over het algemeen duurt het betegelen van een complete badkamer of woonkamer enkele dagen. Een keuken of toiletruimte is gemiddeld genomen binnen één dag klaar. De exacte duur van de werkzaamheden is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van de ruimte en het type tegels dat wordt gebruikt. Op basis van jouw wensen vertellen we je er graag meer over.

Hebben de tegelzetters van Brekelmans Tegelwerken veel ervaring?

Brekelmans Tegelwerken heeft een ongekend grote dosis ervaring in huis en daarop zijn wij hartstikke trots. Wij bestaan sinds 1958 en hebben sindsdien al veel prachtige projecten mogen voltooien. Momenteel werken zowel de tweede als derde generatie binnen ons bedrijf. Onze tegelzetters hebben zo samen meer dan 45 jaar ervaring in het plaatsen van tegels. Een prettige gedachte.

Welke keurmerken heeft Brekelmans Tegelwerken?

Kwaliteit, daar hechten wij ongekend veel waarde aan. Klanttevredenheid staat daarbij voorop. Wij bieden onze klanten vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk en de plaatsing van de tegels. Ook hebben wij de 100% tevredenheidsgarantie. Om een fantastisch eindresultaat te realiseren, werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten. Al onze tegelzetters zijn bovendien gecertificeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Tot slot worden wij door onze klanten met een 9,1 beoordeeld. En dat cijfer, dat houden wij graag zo hoog.