Tegelzetter Valkenswaard

Op zoek naar een professionele tegelzetter in Valkenswaard? Een expert die jouw keuken, badkamer of woning vakkundig van nieuwe tegels voorziet? Brekelmans Tegelwerken begrijpt als geen ander dat het plaatsen van nieuwe tegels op een uitstekende en perfectionistische manier dient te gebeuren. Ons team van specialisten beschikt over een flinke dosis kennis en enthousiasme en zorgt altijd voor een zorgvuldige en precieze uitvoering van de werkzaamheden. Met als doel een fantastisch eindresultaat waarvan jij levenslang geniet.

Meer dan 62 jaar ervaring

Brekelmans Tegelwerken is al sinds 1958, in onder andere de regio Valkenswaard, actief en heeft al drie generaties lang met grote nauwkeurigheid honderden projecten afgerond. Met onze ervaring en up-to-date kennis weten wij keer op keer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij werken met hoogwaardige producten, gaan zorgvuldig te werk en luisteren altijd met aandacht naar jouw wensen. Kies voor een betrouwbare en professionele tegelzetter in Valkenswaard. Kies voor Brekelmans Tegelwerken.

Ervaren tegelzetters in Valkenswaard

Brekelmans Tegelwerken is een ervaren tegelzetter in Valkenswaard. Wij zijn altijd op zeer uiteenlopende projecten werkzaam en plaatsen nieuwe tegels in keukens, badkamers of andere plekken in de woning. Met meer dan 300 beoordelingen, waarbij we gemiddeld een 9,1 scoren, zijn wij de meest gekozen en betrouwbare tegelzetter in Valkenswaard. Daar bovenop bieden wij de zogenoemde 100% tevredenheidsgarantie: Wij ronden het project pas af wanneer jij gelukkig wordt van het eindresultaat. Voor minder doen we het niet.

Waarom kiezen voor Brekelmans Tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Strak tegelwerk laat jouw woning stralen!

Op zoek naar een professionele tegelzetter in Valkenswaard die zorgt voor een fantastisch eindresultaat? Laten we kennismaken. Plan een gratis adviesgesprek via 06 – 30 18 28 02 of vraag via het contactformulier een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Wat kost het om tegels te laten zetten?

De kosten voor het inhuren van een tegelzetter in Valkenswaard zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de tegels, de oppervlakte van de ruimte en het type materiaal dat wordt gebruikt. Na een gratis gesprek waarbij we jouw wensen bespreken, bieden we je een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte aan.

Wanneer kunnen jullie starten?

Het doel van Brekelmans Tegelwerken is om het project zo snel mogelijk te realiseren. De startdatum is afhankelijk van de beschikbaarheid van het team en eventueel benodigd materiaal. Tijdens het adviesgesprek worden de wensen besproken. Tijdens dit gesprek wordt er meer informatie gegeven over de beschikbaarheid, duur en kosten.

Hoelang duurt het zetten van tegels?

De duur van de werkzaamheden is afhankelijk van de opdracht. Tijdens het gratis – en vrijblijvende -adviesgesprek wordt een indicatie gegeven van de duur van de werkzaamheden. Over het algemeen duurt het betegelen van een complete badkamer of woonkamer enkele dagen en zijn we met een toiletruimte of keuken doorgaans binnen één dag klaar. De grootte van de ruimte en het type tegels spelen hierbij een rol.

Welke keurmerken heeft Brekelmans Tegelwerken?

Brekelmans Tegelwerken biedt vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk. Hetzelfde geldt voor de plaatsing van de tegels. Daarnaast bieden wij onze klanten de 100% tevredenheidsgarantie. We werken daarbij alleen met hoogwaardige producten en al onze tegelzetters zijn VCA-gecertificeerd. Gezamenlijk hebben we meer dan 45 jaar ervaring. Brekelmans Tegelwerken heeft een gemiddelde klantbeoordeling van een 9.1. Wij zetten kwaliteit voorop!

Hebben de tegelzetters bij Brekelmans Tegelwerken veel ervaring?

Brekelmans Tegelwerken heeft een schat aan ervaring. Sinds 1958 hebben wij al vele prachtige projecten mogen afronden. Momenteel zijn zowel de tweede als derde generatie binnen ons bedrijf werkzaam. Zo hebben onze tegelzetters samen meer dan 45 jaar ervaring in het plaatsen van tegels.