Tegelzetter Veghel

Ben jij in jouw regio op zoek naar een ervaren tegelzetter die van aanpakken weet? Brekelmans Tegelwerken is dé keuze voor wie op zoek is naar een deskundige tegelzetter in Veghel. Het plaatsen van nieuwe tegels moet immers nauwkeurig en perfectionistisch gebeuren om tot een fantastisch eindresultaat te komen. Ons team van specialisten beschikt over jarenlange ervaring en kennis en zorgt altijd voor een zorgvuldige en precieze uitvoering van de werkzaamheden. Laat het zetten van tegels in jouw badkamer, keuken of een andere plek in jouw woning aan specialisten over en ben verzekerd van kwaliteit.

Meer dan 62 jaar ervaring

Wij zijn een trots familiebedrijf dat al sinds 1958 bestaat. In deze periode hebben onze vakmensen honderden projecten met grote nauwkeurigheid afgerond. Onze up-to-date kennis en hoogwaardige producten stellen ons in staat om keer op keer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Bij Brekelmans Tegelwerken luisteren we bovendien altijd met aandacht naar jouw wensen, zodat we het gewenste eindresultaat exact realiseren. Jouw tegels op precieze wijze laten zetten? Kies voor een betrouwbare en professionele tegelzetter in Veghel, word ontzorgd en geniet van een ongekend eindresultaat.

Ervaren tegelzetters in Veghel

Brekelmans Tegelwerken is een ervaren tegelzetter werkzaam in de regio Veghel. Wij werken op uiteenlopende projecten in allerlei soorten woningen. Of het nu gaat om het plaatsen van tegels in keukens, badkamers of andere ruimtes, wij zetten zeer uiteenlopende soorten tegels op vakkundige wijze en laten de ruimte stralen. Met meer dan 300 beoordelingen behalen wij een gemiddelde score van 9,1. Dat maakt ons de meest gekozen en betrouwbare tegelzetter in Veghel. Bovendien bieden wij onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie. Het project is voor ons pas afgerond wanneer jij gelukkig bent met het eindresultaat. Dat is hoe het hoort.

Waarom kiezen voor Brekelmans Tegelwerken?

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Kies voor kwaliteit en laat jouw woning stralen!

Jouw woning verfraaien met prachtige tegels die tiptop zijn geplaatst? Kies voor een tegelzetter in Veghel voor Brekelmans Tegelwerken en ben verzekerd van kwaliteit. Neem contact met ons op via 06 – 30 18 28 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Wij zorgen voor kwaliteit en vakmanschap in elk project dat wij uitvoeren.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het laten zetten van tegels?

De prijs voor het inhuren van een tegelzetter in Veghel hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de tegels, de oppervlakte van de kamer en het type materiaal dat wordt gebruikt. Bij Brekelmans Tegelwerken stellen wij na een gratis consult waarbij we jouw wensen bespreken, een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte op.

Wanneer kan het project beginnen?

Ons doel is om jouw project zo snel mogelijk, op professionele wijze, te realiseren. De startdatum is echter afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team en eventueel benodigd materiaal. Tijdens een consult worden jouw wensen besproken en wordt er meer informatie gegeven over de beschikbaarheid, duur en kosten.

Hoelang duurt het plaatsen van de tegels?

De duur van de werkzaamheden is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van de ruimte en het type tegels dat wordt gebruikt. Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek geven wij jou graag een indicatie van de duur van de werkzaamheden. Over het algemeen duurt het betegelen van een complete badkamer of woonkamer enkele dagen. Een keuken of toiletruimte is doorgaans binnen één dag klaar.

Welke keurmerken heeft Brekelmans Tegelwerken?

Bij Brekelmans Tegelwerken hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Klanttevredenheid staat daarbij voorop. Om deze reden bieden wij vijf jaar garantie op het lijm- en voegwerk en de plaatsing van de tegels. Ook hebben wij de 100% tevredenheidsgarantie. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en al onze tegelzetters zijn VCA-gecertificeerd. Bovendien hebben wij een gemiddelde klantbeoordeling van 9,1. En dat cijfer, dat maken wij iedere keer opnieuw graag waar.

Hebben de tegelzetters van Brekelmans Tegelwerken veel ervaring?

Brekelmans Tegelwerken heeft een ongekend grote dosis ervaring in huis en daarop zijn wij hartstikke trots. Wij bestaan sinds 1958 en hebben sindsdien al veel prachtige projecten mogen voltooien. Momenteel werken zowel de tweede als derde generatie binnen ons bedrijf. Onze tegelzetters hebben zo samen meer dan 45 jaar ervaring in het plaatsen van tegels. Een prettige gedachte.