Tegelzetter Vlijmen

Wil jij genieten een perfect afgewerkt huis of van een badkamer met charme? Slechte tegels die makkelijk barsten en op en neer veren wil je dan natuurlijk niet hebben. Welke soort tegels je kiest en hoe deze worden geplaatst zijn van grote invloed op het eindresultaat. Daarom is het van belang om te kiezen voor een ervaren tegelzetter in Vlijmen. Door je tegels te laten plaatsen door een vakman weet je zeker dat je een leven lang geniet van deze investering in jouw eigen huis!

Drie generaties aan ervaring in tegelwerken

Al 62 jaar lang is Brekelmans het erkende en gecertificeerde tegelzetbedrijf van Vlijmen en omgeving. Sinds 1958 wordt met grote precisie gewerkt aan meer dan honderd projecten in Vlijmen en omgeving. Deze ervaring wordt onderschreven door honderden tevreden klanten. Door ons advies op maat, secure behandeling van tegels en verwerking op maat krijgt je huis de hoogwaardige afwerking die het verdient. Kies jij ook voor vakwerk? Brekelmans is de expert bij uitstek voor jouw project in Vlijmen!

Laat je gratis adviseren door een ervaren tegelzetter!

Wanneer je investeert in tegels wil je natuurlijk dat je de juiste keuze maakt. Wij geven je graag gratis advies over welke tegels je het beste kunt kiezen, zodat je zeker voor kwaliteit kiest en geen slechte tegels krijgt die scheuren of op en neer veren. Tijdens ons adviesgesprek bij jou thuis in Vlijmen stellen we ook een vrijblijvende offerte op voor het plaatsen van de tegels zodat je niet achteraf verrast wordt.

Kies voor een ervaren tegelzetter in Vlijmen!

Tegels laten plaatsen vraagt om vakmanschap. Tegels zijn niet goedkoop en daarom wil je dat deze goed worden geplaatst. Door te kiezen voor Brekelmans kies je voor kwaliteit en vakmanschap. Zorgeloos genieten van een perfect afgewerkt huis, daar staan we voor. Daarom geven we 5 jaar garantie op al onze voeg-, lijm en plaatsingswerkzaamheden en 100% tevredenheidsgarantie. Meer dan 300 klanten beoordelen Brekelmans Tegelwerken hierdoor met een 9.1! Sluit je nu aan bij deze groep van tevreden klanten en kies voor Brekelmans, de meest gekozen tegelzetter voor Vlijmen en omgeving.

Waarom Brekelmans Tegelwerken de vakman is voor jouw project!

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Meer dan 300 tevreden klanten

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Geef je huis een unieke uitstraling!

Kies jij voor een nauwkeurig afgewerkte ruimte waar je de rest van je leven plezier aan beleeft? Plan dan snel een gratis adviesgesprek in via 06 – 30 18 28 02 of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier!

Veelgestelde vragen

Wat kost het zetten van tegels?

De kosten van een tegelzetter in Vlijmen zijn afhankelijk van veel factoren. De variabele kosten zijn afhankelijk van het formaat tegels, de grootte van de ruimte, of je zelf materiaal hebt geregeld of dat Brekelmans alles voor jou gaat verzorgen.

Wanneer kunnen jullie starten?

De aanvang van de werkzaamheden is afhankelijk van beschikbaarheid van personeel en materiaal. Onze tegelzetters komen graag direct bij jou in Vlijmen langs voor een gratis adviesgesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen we een indicatie geven wanneer we kunnen starten en hoe lang we nodig hebben voor jouw project.

Hoelang zijn jullie bezig?

Hoelang wij bezig zijn verschilt per klus. Onze tegelzetters komen graag naar Vught toe voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dan is het makkelijker om een goede inschatting te geven hoe lang we nodig hebben.

Voor het betegelen van een complete badkamer of woonkamer in Vlijmen rekenen we op een paar dagen. Een toiletruimte of keuken is doorgaans binnen een dag klaar. Echter is ook dit afhankelijk van de hoeveelheid werk, de grootte van de ruimte, hoe bewerkelijk het is is het een rechte vloer of wand is of bijvoorbeeld veel hoeken en kanten heeft waarvoor tegels op maat moeten worden gemaakt.

Welke garantie heb ik?

Op al onze werkzaamheden krijg je 5 jaar garantie op lijm- en voegwerk en plaatsing. Daarnaast bieden we 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas klaar wanneer jij helemaal tevreden bent!

Werken jullie met ervaren tegelzetters?

Brekelmans Tegelwerken is een echt familiebedrijf en bestaat als sinds 1958. In 62 jaar hebben we veel ervaring opgedaan en inmiddels werken de tweede en derde generatie samen binnen het bedrijf. Samen hebben onze tegelzetters ook meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van tegels in Vlijmen!

Welke keurmerken hebben jullie?

Al onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste standaarden en we werken enkel met hoogwaardige producten. Onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben gewerkt aan honderden projecten in de omgeving van Vlijmen. Daarnaast beoordelen onze klanten ons met een 9.1, en dat is voor ons de belangrijkste erkenning van ons werk.