Tegelzetter Vught

Je huis een unieke uitstraling geven of genieten van een stijlvolle badkamer? Dat kan niet met voegen die barsten of tegels die op en neer veren. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een ervaren tegelzetter in Vught. Het plaatsen van tegels dient namelijk met grote nauwkeurigheid te gebeuren. Door te kiezen voor vakmanschap vergroot je de waarde van je huis en ga je er nog levenslang van genieten.

Meer dan 62 jaar de expert in tegelwerken

Brekelmans Tegelwerken is sinds 1958 de expert van Vught en omgeving op het gebied van tegels. Meer dan 62 jaar ervaring verspreid over drie generaties zorgt ervoor dat jouw tegels met de grootst mogelijk zorg worden geplaatst. Door ons werk in meer dan 300 projecten in Vught en omgeving weten we de verwachtingen constant te overtreffen. Door tegels nauwkeurig te behandelen, op maat te maken en verwerken weet je zeker dat jouw badkamer, keuken of andere ruimte de uitstraling krijgt die je wenst. Dus zoek jij de ervaren vakman uit de regio voor jouw klus? Dan is Brekelmans is de ideale keus voor tegelwerken in Vught!

Kies voor een ervaren tegelzetter in Vught!

Als je tegels wilt laten plaatsen is het belangrijk dat dit goed gebeurd. Daarom heb je waarschijnlijk al naar een ervaren tegelzetter gezocht. Brekelmans Tegelwerken heeft door jarenlange ervaring alle kennis in huis om jouw tegels perfect te plaatsen. Meer dan 300 klanten gingen je voor en beoordelen Brekelmans Tegelwerken met een 9.1! Zo kies je voor zekerheid en kwaliteit met 100% tevredenheidsgarantie. Dat is de reden dat Brekelmans Tegelwerken de meest gekozen tegelzetter is in Vught en omgeving.

Waarom Brekelmans Tegelwerken de vakman is voor jouw project!

Nog maar 3 plekken beschikbaar volgende week!

Z

Ruim 62 jaar ervaring

Z

Gratis offerte en adviesgesprek

Z

Meer dan 300 tevreden klanten

Z

Beoordeeld met een 9.1

Z

Team van gecertificeerde specialisten

Z

Familiebedrijf sinds 1958

Z

100% tevredenheidsgarantie

Klanten vertellen

 • Linda van Doorn
  Via de website een offerte aanvraag ingevuld, al snel daarna werd ik gebeld door Joey. Een afspraak ingepland en al snel daarna een transparante offerte ontvangen. Eerlijke en transparante prijzen. Kortom: Brekelmans is een aanrader!
 • Patrick & Lisa
  Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Brekelmans Tegelwerken. Vakmensen die prima werk hebben geleverd tegen eerlijke prijzen. Ze reageren ook snel op vragen, kortom een aanrader!
 • Familie Vriens
  Via internet bij de vakmannen van Brekelmans tegelwerken terecht gekomen. Na het invullen van het offerteformulier werd er contact met ons gezocht. Super fijn gesprek een een eerlijke en transparante offerte.
 • Vincent de Laat
  De vakmannen van Brekelmans ingeschakeld om de gehele badkamer te laten betegelen. Duidelijke afspraken en ze werken volgens afspraak!
 • John Kramer
  Voor de tweede keer Brekelmans ingeschakeld om het complete huis te laten betegelen. Erg goede ervaringen met dit bedrijf, afspraak is afspraak.
cog

Geef je huis een stijlvolle uitstraling!

Kies jij voor een perfect afgewerkte ruimte waar je de rest van je leven plezier aan beleeft? Plan dan snel een gratis adviesgesprek in via 06 – 30 18 28 02 of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier!

Veelgestelde vragen

Wat kost het zetten van tegels?

De kosten van een tegelzetter in Vught zijn afhankelijk van veel factoren. De variabele kosten zijn afhankelijk van het formaat tegels, de grootte van de ruimte, of je zelf materiaal hebt geregeld of dat Brekelmans alles voor jou gaat verzorgen.

Wanneer kunnen jullie starten?

De aanvang van de werkzaamheden is afhankelijk van beschikbaarheid van personeel en materiaal. Onze tegelzetters komen graag direct bij jou in Vught langs voor een gratis adviesgesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen we een indicatie geven wanneer we kunnen starten en hoe lang we nodig hebben voor jouw project.

Hoelang zijn jullie bezig?

Hoelang wij bezig zijn verschilt per klus. Onze tegelzetters komen graag naar Vught toe voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dan is het makkelijker om een goede inschatting te geven hoe lang we nodig hebben.

Voor het betegelen van een complete badkamer of woonkamer in Vught rekenen we op een paar dagen. Een toiletruimte of keuken is doorgaans binnen een dag klaar. Echter is ook dit afhankelijk van de hoeveelheid werk, de grootte van de ruimte, hoe bewerkelijk het is is het een rechte vloer of wand is of bijvoorbeeld veel hoeken en kanten heeft waarvoor tegels op maat moeten worden gemaakt.

Welke garantie heb ik?

Op al onze werkzaamheden krijg je 5 jaar garantie op lijm- en voegwerk en plaatsing. Daarnaast bieden we 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas klaar wanneer jij helemaal tevreden bent!

Werken jullie met ervaren tegelzetters?

Brekelmans Tegelwerken is een echt familiebedrijf en bestaat als sinds 1958. In 62 jaar hebben we veel ervaring opgedaan en inmiddels werken de tweede en derde generatie samen binnen het bedrijf. Samen hebben onze tegelzetters ook meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van tegels in Vught!

Welke keurmerken hebben jullie?

Al onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste standaarden en we werken enkel met hoogwaardige producten. Onze tegelzetters zijn allemaal VCA-gecertificeerd en hebben gewerkt aan honderden projecten in de omgeving van Vught. Daarnaast beoordelen onze klanten ons met een 9.1, en dat is voor ons de belangrijkste erkenning van ons werk.